tisdag 31 mars 2015

Flyg och framkomst Orlando Florida

Vid 17.15 steg vi ombord på planet och inledde vår nästan 10 timmars flygning mot Orlando - the sunshine state. Efter ungefär 8 minuter så hade sällskapet framför redan bett oss (läs Valter) att inte sparka på sätena. Efter lite allmän störighet lugnade han sig sen väldigt bra och resten av resan gick fint. 


Eftersom vi flög på kvällen så somnade barnen efter några timmar. Själv satt jag under alla nattimmarna och läste. Det blev en sträckläsning av Lars Keplers "Stalker". Det gick fint att beta av en nästan 600 sidor bok på en dag. Boken var i bra. I vanlig ordning,av författarna bakom Kepler, otroligt bestialisk och läskig. Kan mycket väl tänka mig att den orsakat en del mörkrädsla, så det var bra att inte läsa den hemma. Underbart att ha tid att bara läsa och läsa!

Något sena, ca 22.00 lokal tid Olando landade vi! (Dvs vid 04.00 svensk tid)
Långa köer till inresekontrollen och sedan nya köer vid biluthyrningen gjorde att vi inte var på hotellrummet förren ca 1 på natten, alltså vid 7 på morgonen för alla hemma i Svedala. Efter ett dygn vaken kröp jag och resten av gänget i säng. Men nu är vi på plats och efter några timmars sömn och en kaloristinn frukost är vi redo att utforska. 


1 kommentar:

  1. Å, då är det nog ingen bok för mig.... Imponerad av hur mkt du redan skrivit här!! Kram

    SvaraRadera