onsdag 6 maj 2015

På väg mot "Boozt på Mallorca"

Det är i skrivande stund år 2015. För 20 år sedan träffade jag ett gäng tjejer (och några goa folk till såklart) som jag än i dag har så fantastiskt rolig med. Året var 1995 och jag var 20 år. Vi började vår högskoleutbildning i Ronneby på Högskolan i Karlskrona/Ronneby, dagens Blekinge Tekniska Högskola. Vi skulle plugga datavetenskap och arbetsvetenskap och jag tror ingen av oss hade en aning om vad vi ville och var vi ville komma med utbildningen. 

Vi pluggade 3-4 år ihop och efter studiernas slut har vi fortsatt hålla kontakten och träffas ett par gånger om året. 

Denna veckan har vi en sådan träff och den är på Mallorca! Det blir med lite tema "hälsoresa" eftersom vi har bokat in oss på "Boozt på Mallorca" med träning, hälsolära och yoga. Förhoppningsvis ett par timmar i en solstol med, för det är jag grymt sugen på. 

Christel och jag på väg mot Mallis. Först lite käk och juice och sen boardade. 


Annica flyger med oss också, men sitter längre fram i planet. Övriga möter vi upp i Palma. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar