lördag 23 maj 2015

Våtdräkt för swimrun

Dagen var bokad för ett besök till Kalmar och inköp av våtdräkt. Strax tid att komma i plurret och öva på riktigt i havet.  Efter en bastant frukost för att säkerställa att jag får i mig tillräckligt inför en shoppingdag så hämtade jag Anna på Sturkö.
I Kalmar fick vi superbra hjälp av Jonas på prestationskläder i affären på Kaggensgatan. Utifrån våra mått fick vi testa våtdräkterna. Vi ville ha riktiga swimrun dräkter med dragkedja fram och även en del småfack inuti. Storleken jag fick passade direkt. Flyt och glädjande med tanke på hur mycket kämpande det är att få på den där våtdräkten. Så en Head swimrun base blev det jag köpte idag. Det var bra att få tips på våtdräkt till swimrun. På egenhand är det alltid svårare. 


Som löken på laxen så slog vi till med linne och byxor att ha under våtdräkten. Även de galet tajta, men det är så det ska vara. Tydligen. 


Väldigt nöjda med vår tur och våra inköp är vi i alla fall. Kändes som vi hittade modell och utrustning som passade perfekt och verkligen skönt att ha det fixat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar