onsdag 6 maj 2015

Swimrun träning: Time minus 8 weeks

Host, snörvel, snor. Jo så började veckan. Ingen måndagssim och ingen simträning med jobbet som jag hade sett fram emot. 

Det löser sig säkert med att bli frisk och sätta igång löpningen igen, men det börjar bli trist att hela tiden börja om på ruta 1. De första veckorna med löpning är sega och tunga och jag vill vara i vecka 4 och framåt för då börjar glädjen och farten komma. Men men - fokus nu är att bli frisk. Tyvärr börjar jag med känna mig stressad över att swimrun:net börjar närma sig med stormsteg. 

När veckans onsdag och torsdag passerat hade jag inte rört mig många meter. 

Men med lite vilja, Mallorcas härliga väder  och enorm inspiration på "Boozt på Mallorca" (http://www.emringjarlmo.se/p/boozt-mallorca.html) så inleddes fredagen, förkylning till trots, med en morgon promenad och efterföljande yoga. Helt underbart trots gubbasnytningar och hostattacker. Vilken härlig morgon. 
Lördagen fick även den en power walk på morgonen och efter frukost en timmes danspass. Jag testade Jive och blev sååå svettig och hade faktiskt kul. Trodde inte dans var så kul. Och jobbigt. 
Så ingen acceleration i träningen denna veckan. Men jag är nöjd att jag blev frisk nog i slutet av veckan för att röra mig lite. Även om så motivationen var för en god drinks skull! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar