måndag 4 maj 2015

Vidare firande 40+40

I helgen bjöd kusin och jag familjerna på brunch för att fira med dem att vi fyllt jämnt!

Det blev en två-timmars sittning där barnen hann äta i två omgångar. Barnen lekte av sig utomhus efter de käkat en första runda medan vi fortsatte att smörja kråset. Så när vi började bli klara var de redo för ett par pannkakor till. Helt perfekt med två mål till priset av ett. Stället vi käkade på var restaurang Stadsparken i Lund och de hade det mest finurliga sättet att ta betalt för barnen. Det kostade 10 kr per år. Så min 5-åring kostade alltså 50 kronor och 9-åringen 90 kronor. Känns verkligen hur rättvis och sympatiskt som helst. För vuxna betalade vi 195 kronor och det tycker jag att det var värt en dag som denna.


Hela hänget längst bort är vi! Underbart att ses och verkligen alltid "som igår" när man träffas. Att jag och kusin firade såhär lite ihop tyckte vi var en kul grej eftersom våra mammor alltid firat ihop när de fyller jämnt. När de fyllde 40 så var vi hela gänget på Ronnebybrunn. Med undantaget att det tillkommit 4 bättre hälfter, 7 barn och att pappa inte längre är med oss.


Efterföljande dag gjorde vi ett besök på Tirups örtagård. Glass i solen och lek för barnen. Tyvärr har min förkylning följt med på helgens firande också. Grusade lite vårkänslorna och ledigheten. Men förutom det var det mysigt och jag är glad att vi körde en dag i hop hela gänget!

1 kommentar:

  1. Det låter urmysigt! Härligt att sitta så länge och äta. Hoppas förkylningen försvinner i solen! Kram

    SvaraRadera