fredag 15 maj 2015

Paleo fjärde dagen idag

Igår köpte jag hem, enligt önskemål, godis och chips från hemmakväll.

-

Men jag lyckade låta bli och istället gjorde jag en rabarberpaj på smulpagrecept som jag hittade i Paleoskafferiet.

Pajen blev riktigt god och som tillbehör hade jag kokosmjölk med vaniljpulver i. Kan medge dock att den vanliga vaniljsåsen lockade rejält. Men jag En annan sak som jag testat de senaste dagarna i mitt försök att utesluta socker, spannmål och mejeri är chiapudding. Det blev en variant med mandelmjölk och en variant med kokosmjölk. Som smaksättare använde jag björnbär respektive rabarber från trädgården. Jag kan väl säga att jag tränar mig i att gilla chiapudding, än så länge är det inget jag går och suktar efter. Inspiration och tips på chiapudding hittade jag i Expressens Mitt kök.

Till frukost och mellis har jag käkat ägg och sill med tillbehör. Och middagarna har varit kött och diverse grönsaker.Jättegott alltihop och väldigt lätt bara jag handlat hem diverse alternativ till "vanlig mat". Så hör började det onsdags och sen dess har jag varit och kompletterat med kokosfett, mandelmjöl, kokossocker, kokosolja, och ett 10-tal grejor till som kan vara bra att vara hemma!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar