onsdag 15 april 2015

Bad och träning i Florida!

Jag hade planer på att kunna simma på kryssningen, men det var bara mindre pooler. På hotellen har också varit små eller lustigt formade pooler, så ingen simträning har skett. Kanske jag kunde gjort det här i havet på Long key, men helt ärligt så känns det lite läskigt. Tror inte det finns risk för några farliga djur, men lite läskigt är det ändå med småhajar och barracudor kring benen. Känns inte alls som jag att låta mig stoppas av detta, men hur fredliga djuren än är så hade jag inte vilja få panik till havs av att simma in i en manatee/manat. Även om de bara äter alger och sallad. 


Däremot har vi en familjemedlem som har simtränat. Valter har de senaste dagarna nere i Long Key i poolen på Lime Tree Bay Resort börjat ta sig runt i vattnet. Han bottnar inte någonstans i poolen och första kvällen vi badade så fick vi hålla honom, även om han klarade hoppa i och sen simma in till kanten. Men dagen därefter badade vi hela dagen och han kan numera ta sig runt i poolen flytande. Lite hundsim emellanåt men övar även på riktiga armtag och bentag (ihop som en groda och ut med benen som en grodfis, hahaha). Känns jättekul och lite säkrare att han kan hålla sig uppe med tanke på att han älskar att bada och dyka. 


Även Tyra har dykt, simmat under vatten och haft kul i poolen. Det känns som de trivs och har kul bara de får bada. 


När det gäller övrig träning så blev det 2 gånger på kryssningen och så sprang jag med där. På Long Key sprang jag även några kilometer men det var lite trist att springa längs vägen och det är ju galet varmt. 2 kommentarer:

 1. Du är grym som håller igång träningen när du är på semester! Jag har ju sagt att du är min idol!
  Jätteroligt när barnen lär sig simma och vara i vattnet utan att man måste ha 100% fokus på dem hela tiden. Skönt när man kan sitta vid poolen och inte måste befinna sig i poolen när de badar hela tiden.
  Kram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack! Det kan behövas lite träning med all mat och alla öl jag druckit :)
   Och nu ska ju du med fokusera på träningen. Doctors orders ;-)

   Radera