måndag 20 april 2015

Jetlaggad träning?

Viss jetlag hade vi i huset under helgen. På lördagen lekte barnen efterlängtat med kompisar och för mig blev det en promenad för att hålla mig i från soffan. I söndags snörade jag på mig de gamla gympadojorna och drog ut i skogen. En vacker solig dag, men vitsippor runt stigarna och havet glittrande. Ett gäng grillade vid udden. Jag hade gjort en ny spellista för löpning som jag testade.

Jag hade tänkt att jag skulle öka på distansen eftersom jag bara har sprungit kring 4 km alla rundor på semestern. Det var riktigt tungt att springa, kanske beroende på att det var skogsunderlag istället för asfalt eller för att jag hade lite jetlag. Eller bara att jag inte har fått upp konditionen ännu. Det blev till slut 5 km och det får jag vara nöjd med att jag klarade med tanke på hur trött jag var när jag kom hem.

Det är inte målet (swimrun i juli) som är viktigt utan resan dit, har jag lärt mig. Så det ska bli ett sant nöje att öka på förmåga och kondition de närmsta veckorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar