söndag 12 april 2015

Kryssning Karibien - inleder med mat ombord Allure of the seas

Vi är ju glada för mat så prisa detta skepp. Massor av mat och god sådan. Första dagen testade vi ett pizza-ställe där både Valter och Tyra gillade pizzan! 


Och efter pizzan tog vi oss upp till buffén för lite efterrätt och eventuellt lite annat smått och gott också! Det är ju påsk denna helgen så barnen fick chokladpåskägg och chokladhare. Himla trevligt. 


Mat och dryck (ej alkohol) ingår till både frukost, lunch, middag och snacks. Lite sådär "all inclusive" kan man säga. Dock gäller det bara på vissa restauranger och snackbars, så det var lite svårt att veta första dagen. Vad gällde var liksom... Men vi frågade helt enkelt om det var inkluderat. Tycker inte man kan anses vara snål för den frågan med tanke på hur mycket de tar betalt för kryssningen. 

Tyra och Valter gillar verkligen det här med buffé. Att få vara stor och själv plocka åt sig och bestämma vad de vill äta. Det funkar faktiskt bra nu eftersom båda är långa nog att se upp på serveringsborden. Det är inte svårt att förstå att det är att föredra med tanke på att de inte kan läsa menyerna och har allmänt svårt att veta vad saker är. Inte minst på engelska. Bra att då kunna se det rakt framför sig och ta det man tycker ser gott ut. Valter kör mycket på att välja det som ser gott ut. Nästan uteslutande godsaker faktiskt, om han själv får välja. 

1 kommentar:

  1. Skönt med "all inclusive". Fast ibland kan det bli lite trist mat när det är buffé.
    Btw, vad M ser smal ut i ansiktet!
    Kram

    SvaraRadera