fredag 3 april 2015

Vi lämnar Worldquest resort och Orlando

Då var det långfredag! Inget vi egentligen tänkt på om det inte varit för glad påsk hälsningar hemifrån. Och såklart för att idag är ingen vanlig dag. Det är min underbart underbara kusin Lindas födelsedag! 40 bast idag och inte en dag äldre än 20 i sitt sätt. Underbara människa! Och som mammorna brukar säga: "kan man inte va glyttig så är det inte värt o leva" - ja eller nåt sånt. Får be om ursäkt om det inte är helt korrekt, men andemeningen är där. Och jag minns faktiskt exakt att de gula blommorna heter forsythia. Den här är till dig Linda. 


Så nu har vi alltså rullat ut från Worldquest resort Orlando och satt GPS:ens koordinater mer söderöver på kartan. 

För att då summera hotellvistelsen här i Orlando så tycker jag den var bra. Allt var fint och rent, om än lite avsaknad av "känsla" och personlig touch. Det serverades inte heller någon restaurangmat. Bara snacks, och den så kallade frukosten - eller vad vi mer skulle kalla en samling kolhydrater. 

Det som var utomordentligt var köket i lägenheten som var utrustat med allt man behöver för matlagning. Vi lagade... pasta! Tro det eller ej! Och så kyckling till. Det som också var bra var att det fanns en tvättmaskin så vi kunde tvätta upp alla våra använda kläder innan avfärd. Inte alls dumt eftersom vi valde att packa kläder för bara en vecka. Tack för besöket Worldquest resort Orlando. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar