lördag 18 april 2015

Borta bra men hemma bäst

Efter packning och bad under torsdagsförmiddagen så satte vi oss i bilen och körde mot Fort Lauderdale. Det tog bara 2,5 h innan vi var på flygplatsen. Lite trist väntan där men med surfplattor blir allt lättare.  


Planet gick klockan 22.00, vilket jag tycker var perfekt. Det blev naturligt att sova mesta delen av flygtiden. Barnen sov hyffsat i alla fall och när de vaknade hade vi bara 1,5 timmes flygtid kvar. Alldeles lagom för att sitta och vakna till. 

I Köpenhamn hann vi med tåget med 4 minuters marginal och utan tågbiljetter. Vi köpte dem på sj:s hemsida "lite snabbt" (kunde funnits ett snabbare förfarande - för jag lyckades bara köpa en biljett i taget på deras mobilwebb). Men i vilket fall så löste det sig, trots att man egentligen ska ha köpt biljetten innan påstigning. 

Strax efter 17 rullade vi in i Karlskrona och barnen var överlyckliga av att bli mötta av farmor. Det var härligt att vara tillbaka hemma på Verkö och att bli mött av fina planteringar, renbäddade sängar och köttfärssås i kylen. Tack Christine!

Så...borta bra men hemma bäst! Efter en natts sömn är nu båda barnen i väg och får äntligen träffa sina kompisar! Vädret ser fint ut, men är ganska kallt så jag stannar nog inne. Trots att fina vårblommor tittar upp i trädgården! 

1 kommentar:

  1. Jag tycker också alltid att det är borta bra men hemma bäst när jag varit iväg. Och det är väl på sätt och vis tur att man känner så - att man gillar sitt hem.
    Vad härligt att ni blivit så omhändertagna på hemmaplan! Det förlänger ju liksom semesterupplevelsen lite till.
    Kram

    SvaraRadera